Lite anteckningar över detta år

Året började med att min axel blev opererad och glad i hågen trodde jag att jag skulle bli bra. Men icke sa Nicke. Den är stel och gör ont. Ok jag kan röra mig mer och mår bra. Men det är nog bara den som har värk som kan sätta sig in i hur det är att ha värk sisådär 18 timmar om dygnet. Och det mina kära vänner är 6 timmar mindre än i början av året.

Ok det gick ju rätt bra att gräva i våras. Fick hjälp av min son. Tack för det Andreas. Det var kallt och regnigt i våras men i slutet av maj så var det varmt och fint. Jag planterade som jag brukar och vad händer jo det blir kallt så ja jag fick inte upp nåt. Jag har potatis kvar men den är liten och ganska maskäten. Jag fick i alla fall loss 5 liter jordgubbar. Inte illa. Gräslöken kommer som varje år men den å andra sidan växer som ogräs. Morötterna kom inte, inte salladen heller. eller persiljan i alla fall inte som den brukar. Dillen ja den försvann någonstans längs vägen.

Hösten blev inte precis bättre än sommaren. Och när jag är ledig och kan vara där nere och gräva ja då regnar det. Men jag lyckdades i alla fall fånga en fluga på bild...... under en av mina vattenpauser.